RVK Zondereigen Lot 2 Massa 9 nr. 90215

Beschrijving

De ruilverkaveling Zondereigen (ca. 1.530 ha) ligt in het noorden van de provincie Antwerpen en bestrijkt delen van de gemeenten Merksplas, Hoogstraten, Baarle-Hertog en Turnhout. De ruilverkaveling is opgedeeld in drie loten. Dit archeologisch onderzoek behoort tot Lot 2 en leverde geen archeologisch relevante sporen op.

Tijdens de aanleg van de proefsleuf bleek de zone grotendeels ontzaveld te zijn, te herkennen aan de recente opgevulde kuilen. Een greppeltje was aanwezig, noord-zuid georiƫnteerd, met een verbrokkelde, humeuze, grijs tot bruingrijze vulling. Relevante sporen of structuren werden niet waargenomen.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: De Vlaamse Landmaatschappij (VLM)

Typologie: greppels