Koekeroel

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 8634
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Het proefsleuvenonderzoek vond plaats in functie van een verkaveling. Er werd tijdens het proefsleuvenonderzoek slechts één spoor aangetroffen. Het gaat om een recente paalkuil die deel uitmaakte van de omheining tussen de akker in het westen en de weide in het oosten. Overige grondverkleuringen vallen te interpreteren als ploegsporen. De aanwezigheid van deze ploegsporen in het vlak, in combinatie met de afgetopte bodem wijzen erop dat eventuele voormalig aanwezige sporen waarschijnlijk ook al verploegd zijn en opgenomen zijn in de Ap-horizont. Kortom, het onderzoek leverde geen relevante sporen op.

Auteurs: Zeebroek, Inge

Grondspoor