Leon Hermanslaan 37

Beschrijving

Bij graafwerken voor nutsleidingen werden menselijke skeletresten aangetroffen op de storthopen. De politie kwam ter plaatse en maakte een PV op en de vondst werd gemeld bij het agentschap. Verder onderzoek bleek niet nodig daar er niet dieper werd gegraven en eventuele resterende graven ongeschonden kunnen blijven zitten in situ.

De menselijke skeletresten werden aangetroffen net ten zuiden van de resten van de stadsomwalling van Oud-Rekem

De botresten zullen worden ingezameld door de aannemer en worden door de gemeente Lanaken herbegraven op het kerkhof van de gemeente.

Auteurs: Vynckier, Geert

Menselijke resten