Molenstraat 124

• is aangeduid als gebied geen archeologie, gewestelijk Gebied 8378
    Deze aanduiding is geldig sinds

Beschrijving

Tijdens het landschappelijk bodemonderzoek werden over het gehele terrein enkel AC profielen waargenomen. Door de overgang van de A-horizonten naar de C-horizonten was het ook duidelijk dat de natuurlijke bodem was afgetopt door menselijke activiteit. Hierdoor is het potentieel op steentijdarcheologie laag.

Tijdens het proefsleuvenonderzoek werden enkel natuurlijke sporen of verstoringen waargenomen. Het terrein kende het minste verstoringen in de westelijke zone van het terrein, langsheen de Gravin de Merodestraat. Ter hoogte van de gesloopte bebouwing en uitgebroken verharding bevonden zich de zwaarste verstoringen.

De tekst wordt ter beschikking gesteld door: BAAC Vlaanderen bvba