Mastendreef

Beschrijving

In totaal werden 4 sporen geregistreerd, waarvan een vermoedelijke greppel, een verstoring en twee natuurlijke sporen. De sporen bevonden zich op een diepte van gemiddeld ca. 20 cm onder het maaiveld. De meeste sporen werden aangetroffen in het oosten van het terrein.

Auteurs: Bruggeman, Jordi
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: Agentschap Onroerend Erfgoed (AOE)

Mogelijke greppel (Nieuwe-Nieuwste tijd)

Datering: nieuwe tijd, nieuwste tijd
Typologie: greppels, kuilen

Beschrijving:
Het eerste spoor werd op het terrein geïnterpreteerd als een mogelijke greppel. Wel is het zo dat de greppel niet meer vastgesteld werd, waardoor het spoor misschien eerder als een kuil te benoemen is. De vulling van het spoor is homogeen bruingrijs. De vulling is niet uitgeloogd en het spoor is scherp afgelijnd. Dit wijst op een datering in de nieuwe tot de nieuwste tijd.