Louis Segersstraat 54

Beschrijving

Het uitgevoerde proefsleuvenonderzoek geeft aan dat op het terrein enkel archeologische sporen aanwezig zijn uit de late middeleeuwen tot de nieuwste tijd. Ze zijn te relateren aan de recente bebouwing en aan landindeling. Het gaat om een paalspoor, een kuil, greppels, verstoringen en natuurlijke sporen. De sporen bevonden zich verspreid over het hele terrein. Op basis van de vulling en de scherpe aflijning van de sporen dateren we de meeste aangetroffen sporen in de nieuwe en vooral in de nieuwste tijd. Enkel de greppels dateren we op basis van het beschikbare historische kaartmateriaal in de late middeleeuwen tot de nieuwe tijd.

Auteurs: Gyesbreghs, Diego
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: All-Archeo bv