Reytstraat 168

Beschrijving

Tijdens het landschappelijk booronderzoek werden geen restanten van goed bewaarde oudere natuurlijke aardkundige eenheden vastgesteld. Er bleek dus ook geen spoor van een B horizont. Het potentieel op een goed bewaarde steentijd artefactensite wordt slechts laag ingeschat.

Het proefsleuvenonderzoek geeft aan dat op het terrein enkel archeologische sporen aanwezig zijn uit de nieuwste tijd. Deze verstoringen zijn te relateren aan de recente bebouwing en de sloop ervan. Het uitgevoerde archeologische vooronderzoek kon voldoende aantonen dat er geen relevante archeologische vindplaats aanwezig is op het terrein.

Auteurs: Bruggeman, Jordi
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: All-Archeo bv