Molenaarsstraat 22

Beschrijving

Binnen de eerder kleine, smalle en ondiepe funderingssleuven werden zoals verwacht enkele oudere sporen teruggevonden. Het ging om minstens twee vloerniveaus. Deze structuren waren vergraven bij de aanleg van een waterput en bij de herstelling van de zuidelijk fundering.
Een absolute datering aan elk van deze sporen geven is echter niet mogelijk. Er werden geen vondsten of andere aanwijzingen aangetroffen om een sluitende situering in tijd aan te geven. Op basis van de gebruikte materialen en de geregistreerde stratigrafie kunnen we enkel stellen dat de oudste vloer naar alle waarschijnlijkheid dateert vanaf de late middeleeuwen.

Auteurs: Meylemans, Erwin

Structuren