Elfbunderweg 7

Beschrijving

Tijdens het proefsleuvenonderzoek is vastgesteld dat de huidige bebouwing onderkelderd is. Daarnaast toont het aardkundig gedeelte van het
proefsleuvenonderzoek voor fase 1 aan, dat het archeologisch leesbaar niveau zich bevindt op een diepte van ca. 50 cm -mv. Daar de huidige bebouwing is gefundeerd op de vorstvrije grond van minstens 80 cm -mv, alsook de uitgraving t.b.v. de kelder, kan er van uitgegaan worden dat deze locatie grondig verstoord is. Daarnaast bevinden zich ter hoogte van de parking nog de kabels, leidingen en rioleringen die aansluiting vinden aan de Alexander Franckstraat.

Auteurs: Nachtergaele, Kenneth
De tekst wordt ter beschikking gesteld door: LARes bvba; Agentschap Onroerend Erfgoed (AOE)