Haagwinde 77

Beschrijving

Er werden voornamelijk recente verstoringen te relateren aan de voormalige bebouwing en afbraakwerken aangesneden. Ze bestonden uit gesupprimeerde nutsleidingen, een drainagebuis, putten met puin en zones met omgewoelde grond. De vulling, de heel scherpe aflijning en de inclusies in de vulling plaatsen de sporen in de 20ste en 21ste eeuw. De aangetroffen verstoring gaat over het algemeen tot diep in de moederbodem. In de zuidelijke hoek van het onderzoeksgebied is één paalkuil blootgelegd. De coupe op het spoor bracht enkele spikkels baksteen aan het licht, maar kon geen duidelijke datering opleveren.

Auteurs: Slabbinck, Fedra; Depaepe, Ine; Vandewalle, Emiel

Nieuwste tijden