45 resultaten
ID: 1265 | vaststellingen, geografische inventarisatie
tot
Erembodegem, Herdersem (Aalst), Hekelgem, Teralfene (Affligem), Welle (Denderleeuw), Mespelare (Dendermonde), Geraardsbergen (Geraardsbergen), Wieze (Lebbeke), Ninove (Ninove)
In het kader van het ORBP (overstromingsrisicobeheerplan) voor de Dendervallei (voorzien in 2020) en een toekomstig RUP werden de de gebieden in de Landschapsatlas die binnen dit projectgebied liggen geactualiseerd en vastgesteld. Het gaat om volgende gebieden: 'Welle- en Kapellemeersen' in Aalst, Affligem en Denderleeuw. 'Bellebroek en Dendermeersen tussen Oudegem en Wieze' in Aalst, Dendermonde en Lebbeke. 'Dendervallei tussen Idegem en Ninove en het Geitebos' in Geraardsbergen en Ninove.
ID: 1239 | vaststellingen, geografische inventarisatie
tot
Aarschot, Holsbeek, Rotselaar (Vlaams-Brabant)
Het landschappelijke geheel “Wijngaardberg en het landbouwgebied tot aan de Parhof” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 941 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Aarschot, Langdorp, Rillaar (Aarschot), Diest, Kaggevinne, Molenstede (Diest), Averbode, Messelbroek, Testelt, Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)
Het landschappelijke geheel “Demervallei tussen Aarschot en Diest” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 951 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Aarschot, Gelrode (Aarschot), Betekom (Begijnendijk), Rotselaar, Werchter (Rotselaar), Tremelo (Tremelo)
Het landschappelijke geheel “Demer- en Laakvallei tussen Aarschot en Werchter” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 939 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Niel-bij-As (As), Lanklaar (Dilsen-Stokkem), Mechelen-aan-de-Maas, Opgrimbie, Vucht (Maasmechelen)
Het landschappelijke geheel “Mijnsite Eisden, Mechelse Heide en Mechels Bos” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 1210 | vaststellingen
tot
Bilzen, Hoeselt, Riemst (Limburg)
ID: 1214 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Bilzen (Limburg)
Het landschappelijke geheel “Munsterbos, kasteeldomeinen van Groenendaal en Zangerhei” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied. Deze vaststelling gebeurt meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijke uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 1228 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Borgloon, Kortessem, Tongeren (Limburg)
De landschappelijke gehelen "De abdij van Kolen en de Kolenberg", "Bellevuebos en kastelen van Gors-Opleeuw" en "Valleien van Mombeek en Fonteinbeek met burcht en bos van Kolmont" werden (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied. Deze vaststelling gebeurt meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijke uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 1144 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Bommershoven, Borgloon, Broekom, Groot-Loon (Borgloon), Gutschoven, Heers, Heks, Horpmaal, Vechmaal (Heers), Lauw, Piringen, Widooie (Tongeren)
Het landschappelijke geheel “Haspengouw van Borgloon tot Vechmaal” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.
ID: 964 | geografische inventarisatie, vaststellingen
tot
Elst, Michelbeke, Nederbrakel (Brakel), Elene, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Maria-Oudenhove, Strijpen, Velzeke-Ruddershove (Zottegem), Hundelgem, Munkzwalm, Nederzwalm-Hermelgem, Paulatem, Roborst, Rozebeke, Sint-Maria-Latem (Zwalm)
Het landschappelijke geheel “Zwalmvallei tussen Nederbrakel en Nederzwalm” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.