Resultaten gebeurtenissen

< Ga naar zoekformulier

Resultaten gebeurtenissen

45 resultaten


ID: 1158 | vaststellingen, geografische inventarisatie


Brasschaat (Brasschaat), Kalmthout (Kalmthout), Kapellen (Kapellen), Stabroek (Stabroek)
Het landschappelijke geheel “Militair erfgoed op de overgang van Scheldepolders naar Kempen” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.


ID: 1071498 | vaststellingen, geografische inventarisatie

tot
Brugge, Jabbeke, Zuienkerke (West-Vlaanderen)
Actulaisatie van het gebied in de Landschapsatlas 'Meetkerkse Moeren, poldergebied rond Houtave en overgang naar zandstreek' in het kader van het landinrichtingsproject Oudlandpolder door de VLM.


ID: 1082560 | vaststellingen, geografische inventarisatie


Maldegem (Oost-Vlaanderen), Brugge, Damme, Knokke-Heist (West-Vlaanderen)
Het landschappelijke geheel 'Damse Vaart en tweelingkanalen Schipdonk- en Leopoldkanaal met omgevende polders nabij Dudzele, Oostkerke en Hoeke, Fort van Beieren en kreken van Lapscheure’ werd geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied.


ID: 1095 | vaststellingen, geografische inventarisatie

tot
Geel (Geel), Herselt (Herselt), Westmeerbeek (Hulshout), Varendonk (Laakdal), Westerlo (Westerlo)
Het landschappelijke geheel “Grote Nete van Zammel tot Zoerle, Beeltjens en de depressie van Goor-Asbroek” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.


ID: 1031 | geografische inventarisatie, vaststellingen

tot
Beigem, Grimbergen, Humbeek (Grimbergen), Vilvoorde (Vilvoorde)
Het landschappelijke geheel “Maalbeekvallei en gevarieerde cultuurlandschap ten oosten Grimbergen” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.


ID: 1324 | geografische inventarisatie, vaststellingen

tot
Grobbendonk (Grobbendonk), Nijlen (Nijlen), Pulle, Viersel (Zandhoven)
Het landschappelijke geheel “Dal van de Kleine Nete tussen Nijlen en Grobbendonk” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.


ID: 1322 | vaststellingen, geografische inventarisatie


Hamme, Temse, Waasmunster (Oost-Vlaanderen)
Inventarisatie van landschappelijke gehelen in functie van het Gewestlijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) 'Durmevallei'. Drie gebieden in de Durmevallei tussen Waasmunster en de Schelde werden geactualiseerd: de 'Oude Durme', de 'Schorren van de Durme, de Bunt en monding van de Durme in de Schelde' en 'Sombekebroek'.


ID: 1071478 | vaststellingen, geografische inventarisatie

tot
Kuringen, Stevoort (Hasselt)
Onderzoek naar en vaststelling van het gebied 'Herkenrodebos en kasteel van Stevoort' in de Landschapsatlas als voorbereiding op het gewestelijk RUP Herkenrodebossen.


ID: 1081 | vaststellingen, geografische inventarisatie

tot
Hillegem (Herzele), Balegem (Oosterzele), Sint-Lievens-Houtem (Sint-Lievens-Houtem), Oombergen (Zottegem)
Het landschappelijke geheel “Vallei van de Cotthembeek met omliggende kouters” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.


ID: 1215 | geografische inventarisatie, vaststellingen

tot
Houthalen-Helchteren, Oudsbergen (Limburg)
Het landschappelijke geheel “Heide, vennen en bovenloop van de Abeek” werd (opnieuw) geïnventariseerd naar aanleiding van de vaststelling van dit gebied (voorheen aanduiding ankerplaats). Deze vaststelling gebeurde meestal met als doel om het gebied via een ruimtelijk uitvoeringsplan door te laten vertalen naar een erfgoedlandschap.