Achterin gelegen pastorie in neogotisch getinte stijl naar ontwerp van P.J. Taeymans van 1904, op kadaster geregistreerd in 1906; rechts een haakse aangepaste vleugel van de oude pastorie met vroegere stal en washuis opklimmend tot de 18de eeuw.
Alleenstaand dubbelhuis van vier traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (nok parallel aan de straat, leien). Verankerde bakstenen lijstgevel met decoratief en constructief gebruik van natuursteen voor banden, steigergaten en venstermonelen en gekleurde baksteen voor de vensterbogen. Hoger oplopende getrapte deurtravee. Kruiskozijnen onder boogvelden, op benedenverdieping gekoppelde rondbogen en op bovenverdieping gedrukte spitsbogen. Korfboogdeur onder boogveld met radvenstertje, rechts spitsboognis met Onze-Lieve-Vrouwebeeld. Zijtuitgevels met aandaken en schouderstukken. Gelijkaardige, doch meer sobere achtergevel met segmentboogvormige muuropeningen, beluikte benedenvensters.
Oude pastorie van vijf traveeën en één bouwlaag onder zadeldak (nok loodrecht op de straat, golfplaten) met aandaken. Verankerde baksteenbouw met diverse bouwnaden. Gevarieerde, deels gedichte muuropeningen. Noordelijke lijstgevel met centrale rondboogpoort in gecementeerde bandomlijsting tussen kloosterkozijnen; zuidgevel met latere rechthoekige poort en korfboogdeurtje. Westelijke puntgevel met muurbanden en laadluik. Aan tuinzijde: oostelijke puntgevel met overhoeks topstuk en kloosterkozijnen.
- Kadaster Antwerpen, Mutatieregisters Noorderwijk, schetsen 1906/2.
- Provinciaal Archief Antwerpen, Pastorieën, plannen 5, Noorderwijk, dossier 7.