Herberg In 't Klein Stadhuis

Gemeente Ieper
Straat Grote Markt
Locatie Grote Markt 32 (Ieper)
Alternatieve naam Conciërgerie

Grote Markt 32, Ieper (West-Vlaanderen)

In 1924, grosso modo identieke reconstructie naar ontwerp van architect A. Leclercq (Ieper) gebaseerd op een plan van 1922, uitgevoerd door Van Hove, één der medewerkers van Jules Coomans, blijkbaar aan de hand van vooroorlogse documenten.

Beschrijving

Herberg In 't Klein Stadhuis, heropgebouwd in 1924, grosso modo identieke reconstructie naar ontwerp van architect A. Leclercq, is beschermd als monument.

Waarden

Het gebouw genaamd Klein Stadhuis, is beschermd als monument omwille van het algemeen belang gevormd door de:

in casu oudheidkundige waarde